Boven Pekela Nieuws 

Ruimte voor alles wat er in ons dorp gebeurt...

Mulder Pot, producent van diervoeder sinds 1914...

Mulder Pot Diervoeders maakt reeds sinds drie generaties voeders voor allerlei soorten dieren.In 1914 is het voor de familie Pot allemaal begonnen met een zelf gebouwde molen. Hierna volgde al vrij snel de aankoop van de huidige molen  “de  Zwaluw". In eerste instantie werd er koren gemalen voor zowel dierlijke als humane consumptie maar in de jaren die volgden werd het bedrijf steeds meer diervoeding gericht.


De huidige eigenaar Henk Pot is zich gaan specialiseren in diervoeding waardoor er rondom de nog steeds maalvaardige molen "de Zwaluw" een modern mengvoederbedrijf is ontstaan. Hierdoor is het oude ambacht verweven met hedendaagse technieken die elkaar naadloos aanvullen.

De kennis en ervaring van drie generaties wordt gebruikt om een hoge kwaliteits diervoeder te produceren. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij een diversiteit aan diervoeders  produceren.

Kwaliteit is onze reclame. Deze leus beschijft ons ten voeten uit. Wij gaan voor een kwalitatief hoogstaand produkt, goede service en een eerlijk en gezond produkt. Dit ziet u in uw dieren terug! Naast onze standaard producten kunnen wij ook klantspecifieke voeding produceren afgestemd op de behoefte van het dier.

Wij kunnen al onze produkten leveren in zakgoed van 25 kg alswel in bulk. Daarbij kunt U rekenen op een onze gegarandeerde en constant hoge kwaliteit.

Onze diervoeding onderscheidt zich van andere leveranciers door goede producten tegen eerlijke prijzen, snelle leveringen en uitstekende service. Wij hebben producten voor de grootverbruiker en ook voor de particulier die hobbymatig dieren houden.

Klik hier voor een filmpje over het bedrijf.....

E-mailen
Map
Info